Bretagne Frankrijk is niet

BRETAGNE FRANKRIJK IS NIET !

BRETAGNE FRANKRIJK IS NIET !
… Bretagne is een soeverein land sinds 1499 .
Anne van Bretagne hertogin van Bretagne ….

***

01.01.2015,  het hertogdom Bretagne, via zijn(haar) kanselarij,

erkent als soevereine naties, in hun territoriale integriteit, het volgende niet lidstaten van de UNO:
– Corsica
– staat van de SAVOIE (SAVOY)
– graafschap van Nice
– Catalonië –
– Schotland
– Baskenland
– Sardinië
Consulaten zal worden geopend voor een officiële vertegenwoordiging.
( De Bretonnen die wensen(wens) voor het kunnen toepassen)
Anderen Consulaat wordt geopend volgens de erkenningen door Lid of geen lid van de UNO.

————————————————————————————————————————————–

– Voor het herstel van de territoriale integriteit van Bretagne –

.
Door Voice of Russia – In een tijd van globalisering , landen met uitbraken regionalisten om hun identiteit te verdedigen .

Een boek dat vraagt ​​om hen de historische feiten over Groot-Brittannië , illegaal verspreid en geeft inzicht in de manier waarop Groot-Brittannië werd binnengevallen , vernietigd , gekoloniseerd door Frankrijk :  » The Blue Book van Bretagne « , gepubliceerd in 2013 door ‘ Breton Vereniging Cultuur Plouray , een handvest voor een onafhankelijke en soevereine Groot-Brittannië , is geschreven door een commissie van Bretagne persoonlijkheden . Met Louis Mélennec ( Doctor in de Rechten en Geneeskunde , een graduaat in publiekrecht , privaatrecht , strafrecht wetenschap afgestudeerde of Advanced Studies in de geschiedenis , voormalig consultant in de buurt van de Middelaar van de Franse Republiek ) . Het is geleerd dat Groot-Brittannië is juridisch onafhankelijk en dat Groot-Brittannië is niet Frankrijk . Met zijn 97 pagina’s , het boek gratis beschikbaar op het internet opent zijn ogen voor de Britten die zijn gemanipuleerd, vernederd , uitgebuit door Frankrijk en nog verraden door Breton elites .
Lees meer:  …. BRITTANY …

BRITTANY IS NOT FRENCH  !

The Voice RussiaThe Voice of Russia op 8 oktober
OPMERKINGEN VAN ONZE LEZERS : Voor meer info : Bretagne is een soeverein land sinds 1499. Anne de Bretagne , hertogin van Bretagne en koningin van Frankrijk , die voor haar huwelijk met Lodewijk XII eiste een verdrag getekend gepubliceerd op 7 en 19 januari 1499 ( 2 behandeld voor een huwelijk 7 en voor overeenkomsten en algemene 19) – deze twee verdragen te herstellen volledige soevereiniteit en onafhankelijkheid van het hertogdom van Bretagne in de dood van Lodewijk XII . Dit verdrag is nooit door Frankrijk zijn gerespecteerd , maar geldt nog steeds als het nooit is aangeklaagd door de ambassadeurs van 2 delen . Frankrijk heeft alles om het verdrag te negeren . Brittany die willen meewerken in de toekomst met de staten die het zal ondersteunen voor dat het internationale recht wordt gerespecteerd en de handtekening van Frankrijk , ondertekenaar van het Handvest van de Verenigde Naties over de 1945 naleving van het Verdrag . De Franse staat rechter en momenteel gevangen zitten activisten bestand in strijd zijn met de bepalingen van het Verdrag ….  » slechts een soevereine Breton rechter kan personen op zijn grondgebied te proberen  » ( Verdrag van clausule ) .

internetlink    http://www.blog-louis-melennec.fr

Louis Melennec Le livre bleu_ Histoir_édit

.. Jules Caesar tijdens zijn wars van kolonisatie uitgemoord een bevolking ongeveer 1.000.000 van de mensen. (Volgens de historici van tijd(periode)) op geheel Europa. Frankrijk erin geslaagd om beter het bloedbad in de revolutie, gedood of maakt doden met zijn oorlogen ongeveer 500,000 Bretons sinds 1789. (Op een bevolking van 2,5 miljoen inwoners is het een echte genocide anti-Bretons).

Publicités

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s